ÖĞ-DER BÖLGE TOPLANTISI UŞAKTA YAPILDI

ÖĞ-DER BÖLGE TOPLANTISI UŞAKTA YAPILDI

Şuurlu Öğretmenler Derneği’nin olağan bölge toplantısı Uşak ilinde yapıldı. Uşak ilinin ev sahipliği yaptığı toplantıya Şuurlu Öğretmenler Derneği’nin İzmir, Afyon ve Manisa Şube Başkanları ile birlikte yönetimi katıldı. Toplantıda illerin geçen ayki çalışmaları değerlendirildi, illerden gelen raporlar alındı ve gelecek ay yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

ÖĞ-DER Genel Merkezi adına toplantıya katılan Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı Erdal Bilir, eğitimcilere hitaben yaptığı konuşmada genel merkezin illerden beklediği çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bilir, “Kıymetli meslektaşlarım, ÖĞ-DER’li yöneticiler olarak iki günümüz bir birine eşit olmamalıdır. Millî Eğitim Sistemimizin iyi insan yetiştirebilmesi hayırlı çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Eğitim öğretim alanında gönüllü çalışmalara, sıra dışı faaliyetlere imza atmalıyız.” dedi.

Bilir, ikinci haftasına giren Rusya ve Ukrayna arasındaki savaştan dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.  Bilir, “Bu savaşın kazanı olmaz. Bu savaşta herkes kaybedecektir. Dünya kaybedecektir. Çocuklar ağlamasın, analar, babalar ölmesin. Savaşın bir an evvel son bulmasın Allah’tan diliyorum.”şeklinde konuştu.

ÖĞ-DER Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı Erdal Bilir toplantıda Genel Başkan Hamdi Sürücü’nün aşağıdaki basın açıklamasını okudu.

 

Google Plus'da Paylaş

Haber Görselleri

Yorumlar